Martin Hansens Kalops
KALOPS 2 kg högrev (eller bringa) 2 gul lök 2 morot smör, till stekning 0,5 msk vetemjöl 6 lagerblad 10-15 kryddpepparkorn 4-5 hel nejlika...
Läs mer...
Här kan du lyssna på veckans alla program.
Dagens program finns tillgängligt tio minuter efter sändningen.
Vill du ladda ner hela programmet till din dator som en MP3 fil, då klickar du med höger musknapp på länken ”Ladda ner programmet” och väljer i menyn ”Spara mål/länk”.
Guldmorron Måndag |
Guldmorron Tisdag |
Guldmorron Onsdag |
Guldmorron Torsdag |
Guldmorron Fredag |
KALOPS 2 kg högrev (eller bringa) 2 gul lök 2 morot smör, till stekning 0,5 msk vetemjöl 6 lagerblad 10-15 kryddpepparkorn 4-5 hel nejlika...
Läs mer...Ostar: Gruyère von Mühlenen Appenzeller Extra Vesterhavsost Grottlagrad Vesterhavsost Adventstilltugg: Gruyère membrillo (kvittenmarmelad) Délice de Bourgogne i kuber som vänds i hackade, torkade jordgubbar. Allt...
Läs mer...Rostad tomatsoppa 1 kg tomat, färska 2 röd paprika 2 rödlök 4 klyfta vitlök ca 6 dl vatten 2 grönsaksbuljongtärning 1 burk cannellinibönor 0,5 kruka...
Läs mer...Ugnsstekt gås med gåssky 1 gås [ca 5-6 kg] 0,5 citron 3 dl vatten 3 gröna äpplen 10 katrinplommon kärnfria Skrovet från gåsen Steksky från...
Läs mer...Höstdrinkar Cranberry Mule Vodka Ginger beer Tranbärsjuice Lime Isbitar Blåbärs Kir Champagne/Mousserande vin Blåbärsyrup Blåbär likör Red Gold Collins Gin Citronjuice Sockerlag (strösocker och varmt...
Läs mer...
Lyssnartelefon/E-post
020-12 13 01
E-posta Guldmorron