Alla-hjärtans-godsaker signerade Mårten Bergroth Möllans ost.
Charkuterier och tillbehör:
Cecina, kallrökt och lufttorkad nötkött från Castilla y Leon.
Pata Negra Bellota, finaste lufttorkade skinkan där grisarna äter ekollon de sista månaderna för att få till den perfekta smaken och den lagras 24 månader.
Coppa, Lufttorkad karré med fantastisk smak och fyllighet.
Tryffelsalami Chiapella, perfekt med lite bubbel.
Grillad kronärtskocka i olja Schalottenlök kokt i balsamvinäger Peppersweets, sötsyrlig paprika med ostfyllning
Ostar:
Double cream, gräddig holländsk hårdost.
Ewephoria, härlig lagrad dessertost med fin knäckighet.
Montagnolo Affiné, gräddig, härlig och alldeles underbar.
Delice de Bourgogne, vitmögelost som smälter i munnen, len och gräddig.
Torkade jordgubbar
Dricka:
Louis Bouillot, rosé, fantastiskt rosébubbel för 120kr/flaska
Innis & Gunn, Ekfatslagrad öl med fantastisk fyllighet och caramel-toner.
Med hopp om en mysig helg och en underbar tisdag!
Mårten Bergroth