GULDKANALEN

MED VÄRLDENS BÄSTA LYSSNARE!

Martin Hansens ugnsbakade leverpastej

Martin Hansens ugnsbakade leverpastej
500 g späck, i tunna skivor
30 g gul lök
2 msk smör
500 g svinlever
4 ansjovisfiléer
0,5 tsk vitpeppar
1 tsk salt
2 msk potatismjöl
3 ägg
4 dl grädde

Sätt ugnen på 200 grader.
Klä två avlånga brödformar med späck.
Smörj kanterna på formarna.
Hacka löken fint och fräs den mjuk i smöret.
Låt kallna.
Mal levern, resten av späcket och ansjovisen två gånger i en köttkvarn.
Blanda i löken, kryddorna, saltet, mjölet och äggen.
Späd med lite grädde i taget.
Häll smeten i formarna.
Koka i vattenbad i ugnen i ca 1 timme.

  •  Just nu spelas:

     Senast spelade låtarna:

     

  • Mer musik
    Guldkanalen är en del av DB Media AB. Här ingår också radiokanalerna Dansbandskanalen och Country Rocks Radio. Som namnen antyder så hittar du en kanal full med Dansbandsmusik och en med härlig Countrymusik. Båda stationerna hittar du på webben eller i vår app som du kan ladda ner till din telefon eller surfplatta.
    dansbandskanalen.se
    countryrocksradio.com