Kimchi – Koreansk syrad kål
Kimchi – koreansk syrad kål 1 1/2 kg salladskål 1 1/2 dl salt 250 g rättika 2 msk finriven färsk ingefära 3 msk pressad vitlök...
Läs mer...
Här kan du lyssna på veckans alla program.
Dagens program finns tillgängligt tio minuter efter sändningen.
Vill du ladda ner hela programmet till din dator som en MP3 fil, då klickar du med höger musknapp på länken ”Ladda ner programmet” och väljer i menyn ”Spara mål/länk”.
Guldmorron Måndag |
Guldmorron Tisdag |
Guldmorron Onsdag |
Guldmorron Torsdag |
Guldmorron Fredag |
Kimchi – koreansk syrad kål 1 1/2 kg salladskål 1 1/2 dl salt 250 g rättika 2 msk finriven färsk ingefära 3 msk pressad vitlök...
Läs mer...Här kommer lite recept på After Dinner Cocktails från Bar-Björn i baren på Grand Hotel i Lund. Alexander 1/3 Cognac 1/3 Brun kakaolikör 1/3...
Läs mer...Ostarna vi pratade om idag var: Selles sur Cher Tomme de chèvre Agour Le Mothais de feuille Holländsk lagrad getost Secret de Compostelle Vi hade...
Läs mer...Isterband med stuvad potatis 10-12 kokta potatisar 2 msk smör 2 msk vetemjöl 2 dl mjölk 3 dl vispgrädde 4 småländska isterband salt och peppar...
Läs mer...Grand´s grandiosa räkmacka 200 g skalade räkor 4 skivor surdegsbröd 2 dl majonnäs 0,5 gurka 1 gemsallad 1 citron 4 ägg, kokta i 5 minuter...
Läs mer...
Lyssnartelefon/E-post
020-12 13 01
E-posta Guldmorron