Chef Hansens Marinerade revbensspjäll
Revben 1,5-2 kg tjocka revbensspjäll Marinad 0,5 dl stark chilisås 3 klyftor vitlök, rivna 0,5 dl söt soja (indonesisk sweet soy sauce) 0,5 msk rödvinsvinäger...
Läs mer...
Här kan du lyssna på veckans alla program.
Dagens program finns tillgängligt tio minuter efter sändningen.
Vill du ladda ner hela programmet till din dator som en MP3 fil, då klickar du med höger musknapp på länken ”Ladda ner programmet” och väljer i menyn ”Spara mål/länk”.
Guldmorron Måndag |
Guldmorron Tisdag |
Guldmorron Onsdag |
Guldmorron Torsdag |
Guldmorron Fredag |
Revben 1,5-2 kg tjocka revbensspjäll Marinad 0,5 dl stark chilisås 3 klyftor vitlök, rivna 0,5 dl söt soja (indonesisk sweet soy sauce) 0,5 msk rödvinsvinäger...
Läs mer...TRYFFEL: 100 gr valfri choklad 50 gr grädde Häll kokande grädde över hackad choklad. Rulla till bollar och strö över hackade nötter eller polkagrissmulor. FUDGE:...
Läs mer...Martin Hansens ugnsbakade leverpastej 500 g späck, i tunna skivor 30 g gul lök 2 msk smör 500 g svinlever 4 ansjovisfiléer 0,5 tsk vitpeppar...
Läs mer...Martin Hansens Akvavit & dillsill 200 g matjessillfiléer 2 dl crème fraiche ½ tsk stött kummin 2 msk hackad färsk dill rivet skal av ½...
Läs mer...
Lyssnartelefon/E-post
020-12 13 01
E-posta Guldmorron