Bar-Björns Drinkbuffetips
Utgå från en Caipirinha:
Tag 1/2 limefrukt skuren i små bitar och lägg i ett tjockbottnat glas.
Häll på 2-3 tsk råsocker.
Muddla.
Häll på 4-6 cl Cachaca.
Fyll glaset med krossad is och rör om.
Servera med en liten sked.
Variera buffen genom att byta spritsort och frukt efter tycke och smak.
Duka upp ett bord med finskuren frukt och bär tex Lime, Apelsin,Citron, Ananas, Melon, Jordgubbar, Björnbär, Hallon.
Sprit, likör samt juicer och syrups för alkoholfria alternativ, Vaniljvodka, Cointreau, Rom, Cranberryjuice, Passionfruktsjuice.
En skål socker.
Krossad is.
Muddler och teskedar.
Sedan är det bara att börja kombinera och hitta nya smakfavoriter.
Lycka till!
Björn