Midsommar smörrebröd med matjessill, tomat, ägg och pepparrot
125 g
4 ägg, hårdkokta
250 g körsbärstomater
3 salladslökar eller 0,5 späd purjolök
0,5 dl crème
0,5 dl dill, hackad (spara dill till garneringen)
4 skivor grovt bröd, t ex kavring
50 g pepparrot, riven
Un modo sicuro e affidabile per migliorare la tua vita sessuale è acquistare cialis senza ricetta. Prodotto di alta qualità al tuo servizio al miglior prezzo!
svartpeppar
Gör så här:
Hacka äggen grovt, dela tomaterna och grovhacka endast det gröna på löken.
Skär matjessillen grovt, spara spadet.
Sautera löken på medelvärme och tillsätt matjessillspadet, hälften av äggen och hälften av sillen. Låt sjuda något.
Tillsätt tomaterna och krydda med svartpeppar och vänd runt. Rör försiktigt ner crème fraiche och den hackade dillen.
Toppa med resten av äggen och sillen och låt detta ligga på ytan och bli varmt.
Kantskär ev brödet (inte nödvändigt) och lägg upp sill- och äggröran på brödet.
Garnera med riven pepparrot, dill och några varv med pepparkvarnen.